Klantenbeoordelingen: ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,9/5)
Klantenbeoordelingen: ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,9/5)

Over JouwGoodies™

Over JouwGoodies.nl™

Jouwgoodies.nl is opgericht in oktober 2018 voor het aanbieden van handige innovaties en snufjes in allerlei soorten. Met Jouwgoodies.nl willen wij graag de Nederlandse consument kennis laten maken met ongebruikelijke artikelen die het dagelijks leven doen vergemakkelijken en verbeteren. Om zoveel mogelijk personen een geschikt producten te kunnen aanbieden varieert ons aanbod enorm. Zo vind je bij ons babyartikelen, woondecoratie, beauty producten en nog véél meer! 

Jouwgoodies is een erkend Nederlands bedrijf dat opereert onder het Nederlandse rechtssysteem. Jij hoeft je dus nooit als klant zorgen te maken dat onze website niet betrouwbaar is of dat er ongewenste situaties optreden bij het gebruiken van onze website, service of producten. 

Klanttevredenheid is voor ons de nummer 1! 

Wij van Jouwgoodies.nl streven naar de allerhoogste tevredenheid bij onze klanten. Onze formule voor tevreden klanten is het aanbieden van een goed geprijsd kwalitatief product en ervoor zorgen dat jij als klant altijd optimaal geholpen wordt. Wij zullen er dus alles aan doen om aan de eis van jou als klant te voldoen. Hiervoor denken wij altijd graag met jou mee en staan wij altijd open voor op- of aanmerkingen omtrent onze service of producten.

Zo verhoogt u uw interne klanttevredenheid: 10 effectieve acties ...

Duizenden klanten zijn geholpen door Jouwgoodies.nl

Zoals gezegd streven wij naar de allerhoogste klanttevredenheid en zijn wij constant opzoek naar nieuwe innovaties die jou als klant kunnen helpen of ondersteunen bij allerlei soorten werkzaamheden of situaties in het dagelijkse leven. De velen effectieve producten die hun hoge kwaliteit door de tijd heen hebben bewezen hebben voor duizenden Nederlandse en Belgische tevreden klanten gezorgd. 

Wij ontvangen van velen klanten positieve feedback waar wij erg dankbaar voor zijn. Daarnaast ontvangen wij ook regelmatig feedback over hoe wij onze service en producten kunnen verbeteren waarna wij deze feedback meteen zo goed mogelijk doen gebruiken. Wij waarderen dit enorm van onze klanten! 

happy customer survey

 

Jouwgoodies.nl
Limburg, Nederland
BTW Nummer
NL003387024B77
KvK nummer
80056466
IBAN
NL80 KNAB 0501 1304 38
E-mail
Info@jouwgoodies.nl