Verzending & Levering

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
De bezorgtijd in Nederland is gemiddeld 6-10 werkdagen. Naar België kan de levertijd oplopen tot 9 -14 werkdagen. Vaker worden er snellere levertijden gerealiseerd maar er kan altijd uitgegaan worden van bovenstaande levertijden. Deze levertijden kunnen afwijken tijdens feest- en vakantiedagen. Wanneer dit het geval is dient rekening gehouden te worden met 35 dagen afwachttijd. Wanneer er binnen dit tijdsbestek geen levering heeft plaatsgevonden wordt een restitutie van het aankoopbedrag voldaan.

Je hebt de mogelijkheid om jouw bestelling te volgen via de Track & Trace optie.

SlimSport™ maakt gebruik van een direct shipping methode. Dat betekent dat wij de producten direct vanuit de producent naar jouw toetsturen. Hierdoor kunnen we besparen op opslag en transport kosten. Op deze manier kunnen we je de producten aanbieden tegen een lagere prijs.

De verzendkosten zijn altijd voor onze rekening en dus gratis. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor fout of niet geleverde bestellingen wanneer een klant een foutief of incompleet adres bij ons heeft opgegeven.   

Meerdere pakketjes? Of maar 1 artikel ontvangen? 
Doordat onze producten direct vanuit onze producenten besteld worden, kan het voorkomen dat deze in aparte pakketten worden verpakt. Deze zullen dan ook geleverd worden op verschillende momenten. We vragen hiervoor even geduld te hebben.

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen!

x
x